Industria e modës ka kohë që më nuk ndikohet vetëm nga revistat apo televizionet dhe muret e tyre të larta që shiten si finesa të shijes. Janë po këto forume që kanë institucionalizuar urinë si domosdoshmëri dhe puritanizmin perfeksionist...

Lady Lulu

Sarah është ideatore dhe pronare e “Lulu’s Coffe & Wine”, mbase vendi më cool në Prishtinë, por kjo nuk e bën atë subjekt të këtij shënimi. Imazhi që ajo prezanton çdo ditë në instagram, si blogere e veçantë në...
Petali më kokëfortë i një trëndafili, pikërisht ai që kapet fort për idenë e freskisë së përhershme: kjo është Irena Kita. Nuk dimë çfarë bën Irena, ndoshta ajo është larë në shatërvanin e rinisë, ndoshta është magjistricë apo mbase...

Shkrimet e reja