E guximshme dhe pak e çuditshme! Kështu do ta përshkruajmë këtë veshje intriguese të punuar nga Drenusha Xhara, që është veshur nga Xhesika Berberi dhe që është prezantuar nëpërmjet aparatit të fotografit amerikan Rinaldo Sata, si pjesë e kampanjës...
Si ta veshësh dikë, duke e zhveshur atë? Kjo është pyetja kreative që shumë disenjatorë, përfshirë edhe emra shumë të njohur të botës së modës, nuk dinë si t’i gjejnë përgjigje të duhur. Në kërkim të vëmendjes mediatike, jo...
Të përjetshme, të lehta, sensuale dhe mbi të gjitha shumë cool! Ky është përshkrimi ynë për mënyrën si, në dizajnet e veta, Besë Studio i qaset formave dhe prerjeve femërore. Kjo vlen sidomos për veshjet që në vete kanë diçka...

Në hap me VM

Koleksioni i fundit i disenjatores Venera Mustafa (AW17/18) përbën nyjën ku ndërthuren eleganca, stili, fryma futuristike dhe retro, dhe, më e rëndësishmja ndër të gjitha, koherenca me sinkronin e dilemave dhe përsiatjeve konceptuale që janë aktuale në sallonet më...

Dama VS

Kemi përshtypjen se Valdrin Sahiti vazhdimisht bën dashuri me të bukurën, flirton me elegancën dhe përjeton orgazma shpirtërore duke u kredhur me sensualitetin e fisshëm që e projekton një divë. Natyrisht nuk po flasim për jetën intime të Valdrinit,...
Eldi Zebeli është një nga pionierët e brezit të ri të shqiptarëve që janë duke ringjallur frymën artistike të mjeshtërve të moçëm shqiptarë dhe që vazhdimisht kërkojnë hapësira të reja për të shprehur artin e tyre.   Çfarë i bënë stolitë...
Pavarësisht trendeve që vijnë e shkojnë, por edhe të veshjeve eksperimentale që tërheqin shumë vëmendje, nuk janë të pakta ato zonja që preferojnë një stil më klasik të veshjes, forma dhe trajta të dëshmuara që shkrihen natyrshëm me frymën...
Diana Qerimi, njëra nga disenjatoret e njohura që së fundmi ka nisur një rezidencë artistike në Fashion District të qytezës elitare Marigona, së fundmi ka lansuar koleksionin e saj të ri “No rules”.   Një kalim mbi fotografitë promovuese të...

Shkrimet e reja