Natyrë pozitive. Kjo është Evi Reçi. Modele mode që u kthye në këngëtare dhe që, për dallim nga koleget e veta të artit, ajo këndon e çliruar nga presioni se duhet t’i dëshmojë diçka dikujt. Evi Reçi, në shtegun e...
Pasionante deri në atë pikë saqë kjo mund ta fusë në telashe (me veten natyrisht). Romantike e pandreqshme, por, në të njëjtën kohë, edhe mjaftueshëm kokëfortë sa për t’i vënë frena zemrës së vet (sigurisht një fanse e filmit...
Ka diçka te Valdrin Sahiti që gjithnjë më ka intriguar! Dhe kjo ndjesi e imja nuk ka të bëjë me krijimet e tij - që, thënë të vërtetën, janë të veçanta, prandaj edhe i hasim kudo në arenën shqiptare të...

Shkrimet e reja