Esenca e një sirene shqiptare

Modelja e njohur dhe fotografi Renuar Locaj këtë verë sollën foto projektin e tyre “Si nuk jam një sirenë” realizuar diku në bregdetin shqiptar.  Një sirenë deti nuk trembet nga...

Marilyn Monroe: Një ikonë CLASS

Shkrimtari Albatros Rexhaj na sjell një rrëfim interesant për rikrijimin shqiptar të ikonës së madhe, me protagoniste modelen e njohur Amina Shena. Isha i vogël, fillorist që sapo kishte...