Mesazhe nga universi paralel

Në një bashkëpunim shumë interesant me disenjatoren nga Prishtina Diana Qerimi dhe modelen simpatike nga Tirana që prezantohet me emrin artistik @peculiar.mind, mbështetur nga hotel Plazza në Tiranë, artisti...

Ndikueset e modës: Odeta dhe Estela

Industria e modës ka kohë që më nuk ndikohet vetëm nga revistat apo televizionet dhe muret e tyre të larta që shiten si finesa të shijes. Janë po këto...

Alketa në frymën Great Gatsby

Është veshja ajo që i jep vlerë dhe fuqi një dame apo është vetë femra ajo që  i jep vlerë një veshjeje? Në botën e modës, natyrisht është veshja...

Në hap me VM

Koleksioni i fundit i disenjatores Venera Mustafa (AW17/18) përbën nyjën ku ndërthuren eleganca, stili, fryma futuristike dhe retro, dhe, më e rëndësishmja ndër të gjitha, koherenca me sinkronin e...

Dama VS

Kemi përshtypjen se Valdrin Sahiti vazhdimisht bën dashuri me të bukurën, flirton me elegancën dhe përjeton orgazma shpirtërore duke u kredhur me sensualitetin e fisshëm që e projekton një...

Ide dhuratash

Dania Bazaiti, pjesë e ekipit të DADA.al, në rubrikën “Si të vishemi”, rubrikë e emisionit “Jo vetëm modë” në TV KLAN, jep sugjerimet e saj për dhuratat që mund...