Artisti provokator

Zhytja në mendime deri në provokimin e një ndezjeje të brendshme të imagjinatës, zhvillim sa filozofik aq edhe faktik, përbën një cilësi unike të një vepre arti. Fotografia artistike...

Mertiri i DG

Publikimi në instagram profilin zyrtar të Dolce Gabanna të pesë fotografive të punuara nga Endrit Mertiri, ku modelet e ekipit të Mertirit janë të veshur me veshjet nga koleksioni...

AS – Artisti i hijeve

Në një fotografi të mirë, hija nuk është thjeshtë një diçka e zezë që fshihet prej dritës, por është një diçka e gjallë po aq sa edhe drita.   Brenda një...

Agnesa e Fioralbës – anti kukulla

Seti i portreteve të Agnesa Vuthajt, realizuar nga Fioralba Kryemadhi, na kthen në gjenezën e fillimeve të Agnesës: sinqeritetin e bukurisë së saj.   Ka kohë që Agnesën nuk e kemi...

Eldi Zebeli – Mjeshtri Gandalf në botën e stolive

Eldi Zebeli është një nga pionierët e brezit të ri të shqiptarëve që janë duke ringjallur frymën artistike të mjeshtërve të moçëm shqiptarë dhe që vazhdimisht kërkojnë hapësira të...

Frida, Xhoi & Xhei: një botë ëndrrash

Frida, Xhoi & Xhei nga Tirana sollën një përjetim ndryshe, atë të një fashion show tërësisht televiziv, një realizim përtej kornizave të një projekti me qëllime marketingu. Një armatë...