SHKRIMET E REJA

Medea Milo – Mjeshtre e portretit

Medea Milo është një fotografe të cilën e kemi zbuluar rastësisht gjatë shfletimit të shumë profileve në instagram, por, dhe këtë e themi me shumë përgjegjësi, është vërtet mëkat...

Provokimi intrigues i Drenusha Xharrës

E guximshme dhe pak e çuditshme! Kështu do ta përshkruajmë këtë veshje intriguese të punuar nga Drenusha Xhara, që është veshur nga Xhesika Berberi dhe që është prezantuar nëpërmjet...

Afrodita e Jona Çuçit

Si ta veshësh dikë, duke e zhveshur atë? Kjo është pyetja kreative që shumë disenjatorë, përfshirë edhe emra shumë të njohur të botës së modës, nuk dinë si t’i...

Endi, ylli në ngjitje e sipër

Nga larg të përkujton diçka nga Jessica Alba, por nga afër ajo është thjesht Endi. Dhe pikërisht kjo e bën të veçantë. Endi Cini është një modele e re...

“Besë”, shtëpia shqiptare e modës në NY

Të përjetshme, të lehta, sensuale dhe mbi të gjitha shumë cool! Ky është përshkrimi ynë për mënyrën si, në dizajnet e veta, Besë Studio i qaset formave dhe prerjeve femërore....

Flirti i Edvinës me të bukurën e brendshme

Edvina Meta është ndër të paktët fotografë shqiptarë me mprehtësinë e duhur që një projekt tërësisht komercial ta kthejë në një editorial me premisa të mjaftueshme artistike. Editoriali i...